Referenties


Nessiej’s Walk And Sit Hondenuitlaatservice Voorburg

Marinka Machielse:

” Vanessa is zeer betrouwbaar en staat altijd voor jou en/of jouw dieren klaar.
Laat nooit afweten en komt haar afspraken na.
Een zorgzame lieve vrouw voor mij, mijn dochter en mijn honden. Onmisbaar! “

Stephanie van Beek:

Onze hond Swieber gaat nu al bijna 2 jaar lang elke vrijdag met Vanessa mee voor een wandeling.
Als ik hem in de ochtend “vertel” dat Vanessa komt staat hij al op de stoel bij het raam.
Zodra de deurbel gaat is hij niet te houden. Hij ziet ons niet meer staan en gaat kwispelend met haar mee.
(Als wij niet thuis zijn heeft Vanessa een sleutel en ook dan is Swieber erg enthousiast.)
Bij terugkomst krijgt hij nog wat lekkers en vervolgens slaapt hij een paar uur. Dromend van een heerlijke speel ochtend.

Fauve & Henny:

In 2011 hebben mijn toenmalige echtgenoot en ik een labrador retrieverpup, genaamd Fauve, in ons gezin opgenomen.
Mijn man was net met pensioen en had alle tijd voor de hond. Wij genoten samen volop van Fauve, de wandelingen met haar en sowieso haar aanwezigheid in ons gezin.
Helaas is mijn man in 2013 overleden.

Om toch te kunnen blijven werken en te zorgen voor Fauve, heeft Vanessa vanaf datum van overlijden van mijn man tot op heden de zorg voor de hond gedurende mijn werkdagen op zich genomen. Van onschatbare waarde was en is het, dat zij met zoveel liefde Fauve mee helpt verzorgen.
Zij heeft het leven voor mij een stuk makkelijker gemaakt en ik ben haar daarvoor zeer dankbaar.
Ik kan dan ook Vanessa zeer van harte aanbevelen als professionele dierenverzorgster.
Bij haar bent u hiervoor aan het juiste adres! 

Saskia Groenewegen:

Sinds een paar jaar lopen onze twee labradors, Saar en Tess, met Vanessa mee. Het laatste jaar zelfs twee keer per week. Het fijne is dat de honden met haar in hele kleine groepjes wandelen, waarbij goed gekeken wordt of de honden bij elkaar passen wat karakter betreft. Vanessa kent elke hond door en door en met ieder van hen heeft ze een heel speciale band. Saar is zelfs zo dol op Vanessa, dat ik haar met moeite met mij mee krijg als we Vanessa bij een wandeling tegenkomen:) Met Vanessa hebben we een vertrouwde, professionele uitlaatservice, waar je ook nog terecht kan voor advies over gedrag of voeding van je hond! 

Daniƫlle Schut:

Vanessa maakt al lange tijd deel uit van ons gezin. Eerst als oppas voor onze kinderen en hond en nu voor Tommy onze Yorkshire Terrier.
Tommy wordt dan ook helemaal blij als hij Vanessa haar auto aan hoort komen. Na een paar uur Vanessa ligt hij moe maar voldaan in zijn mand.
Vanessa is voor ons geweldig en staat altijd klaar als je haar nodig hebt. Ze is echt een bikkel die met weer en wind toch gaat lopen.
Zonder twijfels de beste uitlaatservice! 

Elsa Coert:

Sinds jaren geef ik mijn geliefde viervoeter tot volle tevredenheid aan Vanessa mee.
Zij is vol zorg en aandacht, is altijd stipt op tijd en geeft duidelijk aan als de afspraak verzet moet worden of iets later is.
Ook bij eventuele problemen zoekt ze naar oplossingen door informatie bij deskundigen in te winnen en niets is haar teveel om hulp te bieden indien nodig.
Ik kan haar van harte bij u aanbevelen.

Caroline Viola:

Saartje is altijd door dolle heen als ze wordt opgehaald door Vanessa voor haar uitje; ik krijg haar altijd moe maar voldaan terug! Afwisseling en aandacht doen wonderen, wat het gedrag van een “werkhond” ten goede komt.